Barcelona-derby endte målløst

161

Som sagt på forhånd, så lever Barcelona-derby mellom Espanyol og Barcelona ofte sitt eget liv, selv om storebror alltid er klar favoritt. Vi fikk se en tøff og intens kamp med mye fysikk og til tider litt over grensen tøft. Det ble delt ut 7 gule kort, hvorav 5 til Espanyol. Som vanlig så hadde Barcelona ballen mye og spile og spilte i kjent stil, men Espanyol gjorde det vanskelig for Barcelona å skape mange store sjanser, selv om det var noen veldig store sjanser. Messi hadde et frispark som gikk i tverrligger og over. Espanyol keeper Lopez bare sto og så på. Suarez hadde også en i stolpen fra kloss hold, men det ville seg ikke. Neymar hadde også et par god muligheter bl.a. et brassespark som med fort kunne ha blitt en perle, men den gikk rett på Lopez.

Sport.es skriver at stengene hindret Barcelona-seier. De trekker fram Neymar også som den beste av de store stjernene i dag. Han er god om dagen, og viser mye lekkert, selv om han i dag ikke klarte å score. Han var nok den som fikk mest juling i dag. Det var i overkant mange ganger, og jeg tror det er et par Espanyol spillere som skal være fornøyd med at de fikk fullføre kampen.  Messi var litt anonym i dag. Vi er vant til å se han mer sentral, men han hadde en del gode gjennomspill som fort kunne ha endt med noe. Iniesta ble spilt igjennom men taklet i skuddøyeblikket. Suarez og Neymar flere ganger, men mottakerne ble litt ivrig og havnet i offside.

Espanyol hadde noen muligheter, men det ble bare et par som skapte litt trøbbel for Bravo. Espanyol er gode til å nekte Barcelona muligheter. Vi har sett dette kampforløpet mange ganger. En taktisk triumf av Espanyol som var veldig godt fornøyd med dette resultatet.

Med dette resultatet så tetter det seg til i toppen av tabellen, selv om Barca fremdeles leder, så vil mest sannsynlig Atletico gå forbi senere i kveld, riktignok med en kamp mer spilt.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -