Liverpool legende: Disse fire spillerne må klubben forsøke å signere

453

John Barnes har anbefalt fire spillere til Liverpool – og han har blant annet kikkerten på to Dortmund-stjerner. En av dem vi her hjemme kjenner litt ekstra godt.

Det er ikke sannsynlig at Liverpool kommer til å gå amok i det kommende overgangsvinduet, men det er ikke ensbetydende med at The Reds har en komplett tropp, som ikke har behov for forsterkninger.

Les også: Bilbao-legende legger opp

Spør man John Barnes som gjennom 10 år var en stor profil for klubben så er det særlig fire spillere som Jürgen Klopp i samarbeid med sportsdirektør Michael Edwards bør vurdere å hente til klubben.

Barnes som fikk 396 kamper for Liverpool peker først på en Leicester-profil som vil kunne styrke klubben defensivt både på kort og lang sikt.

– Soyüncü vil passe godt inn i enhver klubb. Han har vært klasse i midtforsvaret til Leicester, og han har virkelig forbedret seg og tilført ekstra, og så er han også god med ballen. Hvis Leicester vil selge, kan Soyüncü skifte til enhver toppklubb, sier Barnes til GentingBet.

Les også: NÅ skjer det: Premier League har gitt grønt lys til Newcastle-overtagelse

En annen midtstopper, som Liverpool bør overveie å investere i, er Diego Llorente fra Real Sociedad. Lagkameraten til Martin Ødegaard.

– Liverpools rekruttering er meget spesifikk. De ser flere år frem, og Llorente er kun 26 år. Det å få en spiller som Llorente, gir soliditet og erfaring.

Mens hverken Caglar Soyüncü eller Diego Llorente er noen av de helt store navnene i fotballverdenen, så er det litt annerledes, når John Barnes skal peke på to offensive spillere, Liverpool bør hente til klubben.

– Jeg vil være patriotisk og si, at Sancho vil være en god signering. Han er engelsk landslagsspiller og også en underholdende spiller. Jeg vil si, at en som ham vil være god på kanten og til å terrorisere forsvarerne.

Les også: OFFISIELT: Liverpool sikrer avtale med U18-kaptein

Og John Barnes er ikke ferdig med å peke på Dortmund-spillere, for han mener også, at Liverpool vil gjøre klokt i å hente Erling Braut Håland til klubben, hvis det blir en mulighet.

Tidligere så skrev vi om utkjøpsklausulen som gjør det nærmest umulig å hente Haaland før i 2022.

– Han er en av de spillere, som ikke bekymrer seg eller tenker for mye, og han gjør bare det, som skal gjøres. Hvis han spilte ved siden av Salah og Mane med Firmino som en annen mulighet, ville han vært utrolig, lyder vurderingen fra Barnes.

Sommerens transfervindu vil vise, om Liverpool følger John Barnes’ råd.

Tror du noen av disse spillerne havner på Anfield? Bruk vårt kommentarfelt for å diskutere eller Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Kommentarer

kommentarer