Liverpool til Wembley

108

Etter to tøffe kvartfinaler mot Blackburn Rovers ble klarte de røde endelig å få hull på byllen mot Blackburn på Ewood Park, og Merseyside-klubben er klar for semifinale i FA-cupen mot Aston Villa.

Det måtte 70 minutter til for Liverpool for å få satt den viktige scoringen bak Simon Eastwood i Blackburn-målet. De første 90 minuttene på Anfield hadde endt målløst, og ikveld var det omkamp. Den første omgangen endte uten nettkjenninger fra noen av lagene. Liverpool var det førende laget, og virket å ha kontroll, til tross for å ikke score.

I andre omgang gikk Blackburn ut hardt, og skapte flere store sjanser, der Simon Mignolet måtte ty til et par mesterlige rednigner. I det 70. minutt maktet til slutt Coutinho å sette ballen i nettet, eller et flott skudd etter å ha kommet seg løs etter en kort corner.

Blackburn maktet å legge litt press på Liverpool på slutten, og den kanskje største sjanse hadde Blackburns keeper Eastwood etter å ha kommet opp på et langt innkast på overtid. De maktet likevel ikke å score, og det hele endte med 1-0 til Liverpool som kan glede seg til semifinale på Wembley den 19. april mot Aston Villa.