2. Kvalrunde i NM Modum FK – Hallingdal FK

621

2. kvalrunde i NM mellom Modum FK og Hallingdal FK ble spilt i går på Vikersund kunstgress. Modum scoret i det 6. minutt. Lagene var jevnspilte lenge i 1. omgang, men like før pause scoret vertene utligningsmålet.

2. omgang startet bra for begge lag og som i første omgang var lagene jevne. I det 73. minutt kom scoringen Hallingdal hadde ventet på og vertene scoret sitt andre mål for dagen. Hallingdal dro i land seieren til slutt og er dermed videre til 1. runde i NM. Dermed er cupeventyret for Modum FK over før det hele har begynt.

Modums spillende trener Benny Olsen er fryktelig skuffet og sier følgende til Bygdeposten: – Vi får ikke til det spillet vi ønsker å få til, i tillegg preges vi av at flere av spillerne nylig er tilbake fra skader og andre avbrekk, og at laget som helhet har hatt lite tid til å spille sammen.

For fire uker siden ble sluttresultatet noe helt annet da Modum FK entret Hallingmo Kunstgress på Gol. Da vant Modum 4-0 mot Hallingdal.

Modum hadde et toppstilt lag mot Hallingdal i denne kampen ettersom alle spillerne var tilbake fra skader og sykdom. Hallingdal fra sin side hadde også toppet lag til denne kampen.

Modum hadde flere gode sjanser som alene med keeper og flere gode skudd, men ingen av dem ble satt bak Hallingdals solide keeper. Hallingdal scoret på sine største sjanser og var dermed det beste laget.

Hallingdals seier over Modum sikrer dem god motstand i 1. runde i cupen, men hvem de møter gjenstår og se.