Stord Fotball sto for den største cup-bomben i NM runde 1

444
google

Stord Fotball, som ikke har spilt en tellende kamp på nesten 2 år, klarte via straffesparkmerket å slå ut FK Haugesund etter at det sto 2-2 ved fulltid. Litt av en cup-bombe!

I kampen Os – Øygarden FK, som endte 2-6, scoret Markus Eiane 5 (!) av målene til laget fra Sotra. Markus er opprinnelig fra Bryne FK, men har spilt 2 sesonger for Molde før han kom til Øygarden FK.

Oslo-oppgjøret mellom Lyn og Vålerenga samlet 2651 tilskuere på Bislett Stadion, og kampen endte med 4-0 seier til Enga. Dessverre var det over 100 «supportere» i slagsmål i forkant av kampen.

Tidligere Viking-spiller, Even Østensen, scoret begge målene for Staal Jørpeland, da laget tapte 2-4 for nettopp Viking.

- Annonse -

Flints trener og tidligere Liverpool-spiller, John Arne Riise, spilte også sin første kamp på lenge da laget møtte Fram Larvik, i en kamp der hjemmelaget scoret først, men måtte gi tapt med 1-2 som sluttresultat. Dette var trenerdebuten til Riise, som etter en lang ventetid, endelig er i gang med sin trenerjobb.

Harstad er det eneste 4.divisjonslaget som gikk videre til 2.runde, da det ble 2-0 seier over Melbo.

Oppsettet for runde 2, kommer mandag kl 12:00.

Alle cup-resultater finner du her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -