Liverpools nye keeper er langtidsskadet

636

Han sa nei til å representere Tyskland i OL for å være best mulig forberedt til spill for sin nye klubb Liverpool FC. Men det blir en god stund for Loris Karius får sin debut for «The Reds» etter at han nå er ute i åtte-ti uker med skade.

Karius fikk et brudd i hånden da han bokset i hodet til lagkamerat og midtstopper Dejan Lovren i treningskampen mot Chelsea natt til torsdag norsk tid.

Han fyller dermed på skadelisten til Liverpool der også Mamadou Sakho, Joe Gomez og Lucas ikke rekker serieåpningen mot Arsenal i midten av august.

Det har vært ventet at Karius vil være førstevalg etter å ha tatt opp kampen med Mignolet i sommer, men sendes nå hjem fra Liverpools turné i USA og en operasjon er ventet.

- Annonse -

23-åringen kom fra Mainz i sommer for £4,7 millioner. Trolig går han glipp av de sju første seriekampene, inkludert viktige bortekamper mot Tottenham og Chelsea.

Karius takket nei til å representere Tyskland i OL, da det ville betydd at han ikke ville være aktuell til de to første seriekampene.

 

(Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -