Gameiro klar for Atletico Madrid

326

EN NY 9’ER ER PÅ PLASS I ATLETICO

Atletico Madrid har lenge vært på jakt etter en 9’er. Det har lenge vært snakk om at Diego Costa ønsket seg tilbake til Madrid og at Atletico var mer en villig til å kjøpe han tilbake. Antonio Conte har derimot ikke hatt noe ønske om å selge Costa. Atletico Madrid skjønte etterhvert at prosjekt Costa ville bli veldig vanskelig. Derfor begynte de å se seg om etter nye løsninger, og franskmannen Kevin Gameiro fra Sevilla ble svaret. Gameiro kom til Sevilla fra PSG i 2013 og han scoret 16 mål i forrige liga-sesong for Sevilla. Prisen på Gameiro sies å være 41 mill. EUR (32 + 9 knyttet til kamper og prestasjoner). Det antas at det er bakt inn noe i forbindelse med Vietto sitt lån fra Atletico til Sevilla.

En spiller som ser ut til å være på blokka til svært mange store klubber er brasilianske Gabriel Jesus på 19 år. Et stjerneskudd som nå spiller i Palmeiras i Brasil. Real Madrid og Barcelona har vist interesse og begge Manchester-klubbene. Chelsea har også vært nevnt. Barcelona har nå de siste dagene sagt at de ikke kommer til å matche budene som har kommet fra England. Det siste som er meldt i saken er at Manchester City leder an i kappløpet om denne unggutten til en pris på 32 mill. EUR.

Pogba er fremdeles ikke i boks, selv om alt tyder på at han havner i United for en rekordsum. Noe tilsier at det er noe uavklart her som ikke dreier seg om penger. Real Madrid har vært veldig stille og rolig i denne saken. Det er ingen tvil om at Zidane ønsker seg Pogba, og det er mange som hevder at hovedpersonen selv også vil spille i Madrid. Han vil så klart spille CL-fotball. Det er som sagt noe som skurrer her, og vi vet at når en så stor stjerne er på flyttefot, og Real Madrid vil ha han, da sitter de ikke med hendene i fanget og ser på. De vil alltid klare å skaffe penger, selv om de sier at de ikke har råd til den prisen Juventus krever. I dag skrives det at Matic fra Chelsea kan være et alternativ for Madrid og Pogba ryker.

- Annonse -

Vi tar også med at Martin Montoya (Barcelona) ser ut til å være klar for Valencia. Montoya var i forrige sesong på utlån til Betis, men har kommet tilbake og er med Barcelona til England. Han vil forlate barca-troppen i dag for å reise til Valencia og medisinsk test.

(foto: Marca.es)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -