Emil Berggreen ute med skade

265

Emil Berggreen skal ha pådratt seg en alvorlig korsbåndskade, og skal i gjennom en operasjon innen kort tid.

Emil Berggreen ble i vinter hentet fra Eintracht Braunschweig til Mainz i Bundesliga, men kort tid etter hans ankomst til klubben, var han i gjennom en operasjon i det høyre kneet.

Det var ventet at dansken skulle være tilbake i løpet for fullt denne uken, men fredag havnet han utenfor et nytt uhell for dansken. Nå forventer det ennå mer operasjon og lengre skadeavbrekk for dansken. Ifølge klubbens hjemmeside skal Emil Berggreen ha pådratt seg en skade i kneet på trening fredag.

Berggreen har vært på undersøkelse og hvor det ble påvist at han har skadet korsbånd, og dansken kan se frem til en operasjon i løpet av den kommende uken. Mainz har ennå ikke kommet ut hvor lenge han blir ute av spill.

- Annonse -

– Vi er veldig lei oss på Emil Berggreens vegne spesielt siden han allerede har kjempet seg i gjennom en skadeperiode og startet med  individuell trening. Vi vil gi ham all den støtten han trenger, sier klubbens sportsdirektør, Rouven Schröder.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -