OFFISIELT: Gustav Valsvik klar for Eintracht Braunschweig

456

Da er det bekreftet at det blir tysk fotball for enda en nordmann, denne gangen i form av Gustav Valsvik (23).

Gustav Valsvik har signert en fireårskontrakt med 2.Bundesliga klubben Eintracht Braunschweig. Torsdag kveld ble Strømsgodset enig med den tyske klubben Eintracht Braunschweig om en overgang for Gustav Valsvik, fredag reiste spilleren ned til Tyskland for  for å gjennomføre den medisinsk test og sluttføre sine personlige betingelsene.

Lørdag formiddag meldte den tyske klubben på sine hjemmesider at spilleren har signert under på en kontrakt frem til sommeren 2020.  Gustav Valsvik får oppfylt guttedrømmen om en karriere utenfor Norges grenser. Ingen av klubbene har nevnt hva spilleren koster.

Gustav Valsvik skal ha få tildelt drakt nummer 5 i sin nye klubb, og han skal allerede i dag være med klubben på en treningskamp mot Hertha Berlin klokken 14:30.

- Annonse -

Valsvik kom til Strømsgodset sommeren 2014, og fikk i løpet av denne sesongen 17 kamper for klubben, hvor han scoret et mål. Totalsett har han 133 Tippeliga kamper for Drammensklubben, hvor han har scoret fem mål på samtlige kamper.

«Vi er veldig glad for at avtalen er på plass etter flere måneder med forhandlinger med Strømsgodset IF. Det var viktig for oss å få han på plass før vi starter serien neste helg. Gustav har skrevet under på en fireårskontrakt med oss. Han har en bra fysikk og har fotballkvaliteter og det tross sin unge alder. Han er en fremtidens midtsopper, noe han får bruk for i en liga som 2. Bundesliga,» sier Eintrachts sportsdirektør Marc Arnold.

«Jeg er veldig glad for at jeg nå er på plass i Braunschweig, jeg synes det var et riktig valg for min karriere. Det er en drøm som går i oppfyllelse,» sier Valsvik.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -