140
mikael lustig
Mikael Lustig. Foto: Wikimedia

Den tidligere Rosenborg-backen sikret tabelltopp.

Ronny Deilas menn vant greit mot bunnlaget Motherwell. Det stod 2-0 til pause etter en scoring ved blant annet den Arsenal-aktuelle forsvarsspilleren, Virgil van Dijk. Nederlenderen åpnet scoringsballet etter 23 minutter, som skulle vise seg å bli bare et av mange mål denne kvelden. Tre minutter før ordinær tid i første omgang stod det 2-0.

Eter pause satt den tidligere Strømsgodset-treneren sin skandinaviske kollega, Mikael Lustig innpå og for et bytte det skulle vise seg å bli. Mikael Lustig satt først inn 3-0  drøye kvarteret før slutt, men svensken var ikke ferdig for dagen. 10 mintter før full tid scoret han igjen og 4-0 var med det et faktum.

Glasgow-klubben er med det serieleder- med en kamp mindre spilt enn Sir Alex Ferguson tidligere klubb, Aberdeen som ligger  på andreplass med et poeng mindre.