Lyon-presidenten avslører prisen på Lacazette

304

Arsenal må komme opp med i underkant av 500 millioner kroner, hvis de ønsker å hente  Alexandre Lacazette, det sier Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas.

Lyons storscorer Alexandre Lacazette så lenge ut til å havne i Atletico Madrid i begynnelsen av denne måneden, men etter at La Liga-klubben ble ilagt en Overgangsnekt denne sommeren, ble overgangen ikke noe av.  Nå seiler riktignok Arsenal opp som favoritter til å hente Lacazette.

Både Franske og Engelske medier har det blitt rapportert om at Arsenal skal ha kommet med et bud på  375 millioner kroner for Lacazette. Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas sier at Arsenal bare må matche prisen klubben ønsker for den franske landslagsspilleren.

– Jeg har ikke tenkt å selge Alexandre så raskt, for det er alltid en mulighet for at Atletico Madrid kan ham den 1 januar 2018, sier Aulas til L’Equipe.

- Annonse -

Så om Arsenal skal ha spilleren, så er «beskjeden», klar fra Auls til Arsenal.

– Alle vet at Atletico var villig til å betale € 53 millioner, pluss  bonus på € 12 millioner. Det er € 65 millioner (i underkant av 500 millioner kroner,). Arsenal ledelsen er godt informert og de må være innenfor området som vi krever, avslutter Aulas.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -