OFFISIELT: HSV forlenger med Bobby Wood

158

HSV og  Bobby Wood har blitt enig om å forlenge kontrakten til den amerikanske spissen frem  til sommeren 2021.

Ett år er gått siden Bobby Wood(24), ble hentet fra Union Berlin til Hamburger SV, den nå 24 år gamle amerikanske spissen har nå fått forlenget samarbeidet med Bundesliga-klubben HSV frem til sommeren 2021. Forrige sesong bidro spissen med beskjedne fem mål på 28 kamper for HSV sesongen 2016/17.

– Bobby er en moderne, ung spiss, som har vært med oss ​​forrige sesong uten store vanskeligheter med å tilpasse seg spillet og nivået mellom Bundesliag og 2. Bundesliga, sier HSV sportsdirektør Jens Todt.

– For oss teller det ikke antall mål, selv om han er en spiss, men  også hans enorme løp kapasitet og det han gjør for hele laget. Bobby er en nøkkelspiller i vårt offensivespill og en ekte lagspiller, sier HSV sportsdirektør Jens Todt til klubbens hjemmeside

- Annonse -

Wood er også tatt opp i det amerikanske A-landslaget, hvor han har scoret åtte ganger på 30 kamper. Hvor han har spilt 30 kamper for USA. Han har totalt scoret åtte ganger på det amerikanske landslaget.

Hvem er Bobby Wood?

Fødselsdato: 15/11/1992
Alder: 24
Høyde: 1,80
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: 1860 München Erzgebirge Aue og Union Berlin
Bundesliga-kamper: 28 (5 mål)
2. Bundesliga-kamper: 90 (23 mål)
Landskamper: 30 kamper (8 mål) for USA

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -