Manchester United bør selge hele 12 spillere!

681

I følge anerkjent United-journalist (Samuel Luckhurst) i Manchester Evening News bør Manchester United kvitte seg med hele 12 spillere for å kunne være med å kjempe om Premier League tittelen neste sesong. United-journalisten mener det ikke bare er van Gaal som bør forsvinne etter sesongen, men at også disse bør følge nederlenderen ut døra på Old Trafford ved sesongslutt. 

«Skulle Josè Mourinho overta som trener til sommeren har han ikke privilegiet av å overta en blomstrende stall som han har gjort i Chelsea, Internazionale eller Real Madrid. De stallene krevde kun noen justeringer, mens Uniteds må rives ned og bygges opp igjen», skriver den anerkjente United-journalisten. (hentet fra TV2.no 26.mars 2016)

Blant spillerne som bør forlate Old Trafford i sommer, er kaptein og ikon Wayn Rooney, sier Luckhurst. Rooney var fantastisk god i 2010, men han har forfalt etter det og er ikke lenger verdt den enorme lønna han selv har krevd etter flørten med både Chelsea og Manchester City. Luckhurst mener at både Martial og Rashford vil gjøre den bedre enn Rooney fremover for de røde djevlene fra Manchester.

Luckhurst mener også at Fellaini bør bli solgt etter sesongen. Han sier at Fellaini har god fysikk, men han mener at det ikke er det United trenger. Han mener United heller trenger en spiller som er kreativ, enn en spiller som prøver å kveste motstanderne hver gang han er på banen.

- Annonse -
Fellaini er blitt utskjelt av United fansen verden over i det siste. Er det over og ut ved sesongslutt?
Fellaini er blitt utskjelt av United fansen verden over i det siste. Er det over og ut ved sesongslutt?

Phil Jones er også en som bør forlate Old Trafford etter sesongen, skriver Luckhurst i Manchester Evening News. Selv om Jones spiller godt når han er på banen, så er han så ofte skadet at han bare tar plass i troppen. I tillegg spiller Smalling og Blind veldig godt sammen, sånn at det ikke lenger er bruk for Jones og at United heller bør hente inn en grei backup som kan steppe inn når det behøves i stedet.

Skadeutsatte Phil Jones sliter med å komme seg tilbake på banen. I følge Luckhurst bør nok være nok.
Skadeutsatte Phil Jones sliter med å komme seg tilbake på banen. I følge Luckhurst bør nok være nok.

De siste 9 spillerne som bør forlate Old Trafford er Marcos Rojo, Adnan Januzaj, Nick Powell, Antonio Valencia, Paddy McNair, Tyler Blackett, Will Keane, Sam Johnstone og Victor Valdés. Selv om United eventuelt kvitter seg med disse spillerne, så må De Røde Djevlene hente inn noen forsterkninger også som kan være med å heve den gamle stormakten igjen. Men hvem?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -