Manchester United-spiller til Preston

391

Manchester United-spiller til Preston

Midtbanespilleren Ben Pearson signerte i dag en avtale som gjør at han er Preston spiller ut 2017/2018-sesongen.

21-åringen returnerte nylig fra utlån i League One-klubben Barnsley, og det tok ikke veldig mange dager av det nye året før midtbaneterrieren fant seg ny klubb.

Denne gangen er det imidlertid en permanent avtale for Pearson. Han forlater dermed Manchester United, og overgangssummen skal ikke være på mer enn 100 000 pund, i følge Manchester Evening News.

Pearson har vært i Manchester United siden han var 9 år, men fikk aldri noen kamper på førstelaget til The Red Devils.

- Annonse -

–  Jeg fikk høre om interessen for et par dager siden. Det ble fortalt at det var lagt inn et bud, og da ønsket jeg å dra hit med det samme. Siden det skjedde alt veldig raskt, sier han til Prestons offisielle hjemmeside.

– Selv ønsket jeg meg en permanent overgang. Jeg har kommet i en alder der jeg har behov for spilletid, så dermed dro jeg til Barnsley. Det ga meg en fin start på min voksne fotballkarrière, men nå var det tid for å ta enda et steg opp. Her vil jeg jobbe  hardt for å komme tilbake til toppen med Preston North End.

(Bilde av: Jan Kruger/Getty images)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -