Mandzukic På Kanten – Ukas Fotballrykter Fra England

221

Mandzukic På Kanten – Ukas Fotballrykter Fra England

Ny uke, nye kamper, nye rykter. De engelske klubbene ser etter mulige forsterkninger til når juli og Silly Season ankommer. Her er ukas fotballrykter fra England.

Først skal noen rykter avsluttes. Winston Reid har vært linket bort fra West Ham når kontrakten hans skulle ryke ut til sommeren, men den gang ei. 26-åringen har signert en kontrakt som vil holde han på Upton Park fram til 2021, melder Sky Sports. Klubbene som visstnok var interessert i Reid var Arsenal og Tottenham.

Enda mer fra Sky Sports. Mario Mandzukic skal være klar til å forlate Vicente Calderon i sommer. Spissen skal ha kommet på kant med manager Diego Simone og en overgang for kroaten vil være sannsynlig. 28-åringen var sterkt ønsket av flere Premier League-klubber i fjor sommer, og det kan derfor se ut som at Balløya er neste stopp for Mandzukic.

Til England? Mandzukic kan være på vei vekk etter en sesong.
Til England? Mandzukic kan være på vei vekk etter en sesong.

Arsenal har vært linket med Stephan El Shaarawy en stund, men nå skal italieneren selv stå i veien for en overgang til The Emirates. Ifølge Tuttomercatoweb har El Shaarawy selv sagt nei til en overgang vekk fra AC Milan. Han mener han fortsatt har noe å bevise.

- Annonse -

Louis van Gaal brukte mye penger i 2014 sitt sommervindu, nå skal han bruke enda mer. Ifølge Express Sport har van Gaal fått hele 150 millioner pund å handle for når vinduet åpner i Juli. Samtidig kan det bli enda mer når Radamel Falcao, Juan Mata og Rafael Da Silva også skal være på vei ut.

Det er flere enn El Shaarawy som ikke har tenkt seg til England. Marco Veratti har lenge vært linket til Manchester United og Arsenal, men nå sier han at målet hans er å bli i Paris Saint-Germain i så mange år som mulig, melder Daily Express.

Diego Costa har vært en kjempesuksess i Chelsea denne sesongen, nå har Chelsea, ifølge Metro, sett seg ut en ny Costa inn på laget. Shakhtar Donetsk sin Douglas Costa er mannen. Den brasilianske playmakeren var også ønsket av de blå i Januar, men da valgte de å gå for Cuadrado. Shakhtar skal ønske rundt 22 millioner pund for Costa.

Ny Costa til Chelsea? Douglas Costa er en ønsket mann til å forsterke ett sterkt Chelsea-lag
Ny Costa til Chelsea? Douglas Costa er en ønsket mann til å forsterke ett sterkt Chelsea-lag

Arsenal har alltid nød for forsterkninger i forsvaret, nå melder Daily Express at London-klubben skal sende speidere for å se på Dynamo Kiev sin forsvarspiller Aleksandar Dragovic. Dragovic skal koste rundt 15 millioner pund om Arsenal har lyst på han.

Racet om Danny Ings har vært langt og vanskelig, nå melder The Sun at Manchester United har meldt seg på for fullt. Djevlene fra Manchester har lyst på Ings som erstatter for Falcao. Danny Ings er veldig ønsket av flere store klubber i verden.

185937552-449407_640x360
Ønsket av mange. Danny Ings er ønsket av mange engelske klubber. Hvor ender han opp?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -