Mange spennende oppgjør i vente i Champions League

333

Trekningen i til 1/8-finalene i Champions League ble gjennomført i dag. Det er ingen tvil om at vi får noen svært interessante oppgjør. Det vil forsvinne noen lag som er blant favorittene til å vinne turneringen allerede i første utslagsrunde.

Manchester City mot Real Madrid er definitivt to lag som nevnes som mulige vinnere av turneringen. Det er vanskelig å holde noen som favoritt. Dette kan nok være City og Guardiolas store mål denne sesongen siden de ligger såpass langt etter i ligaen. Real Madrid har jo den største rutinen i turneringen, men har til gode å spille på sitt høyeste nivå denne sesongen.

PSG mot Borussia Dortmund er også et storoppgjør. PSG mangler en finale i denne truneringen og er nok veldig sugne på suksess her. Tuchel (PSG-trener) møter klubben han forlot for halvannen sesong siden. PSG må nok holdes som favoritt over to kamper.

Atalanta mot Valencia. Dette er to lag som ikke har prestert så mye i denne turneringen tidligere. Valencia ser ut til å ha funnet tilbake til den gode formen etter en litt trøblete sesongstart. Det kommer til å bli jevnt, men vi holder Valencia som knepen favoritt til å ta seg videre.

- Annonse -

Atletico Madrid mot Liverpool er definitivt et av høydepunktene. Liverpool har vist imponerende form så langt i sesongen. Atletico Madrid har slitt noe så langt. De scorer lite mål og har spilt mye uavgjort. Atletico er uansett et godt lag og det skal bli tøft for tittelforsvarer Liverpool å ta seg videre, men pr. idag er Liverpool favoritter.

Chelsea mot Bayern Munchen er et oppgjør der de tyske mesterlaget må sies å være favoritter. Chelsea har ikke vært like stabile så langt i sesongen, men de vil nok lage trøbbel for Bayern, som alltid er å regne med videre i turneringen.

Juventus mot Lyon. En klar favoritt her. Juventus skal klare dette uten for store problemer. Lyon kom seg litt heldig videre fra en litt svak gruppe og skal ikke være gode nok over to kamper mot Juventus.

Tottenham mot RB Leipzig. Kan bli et spennende og jevnt oppgjør. Mourinho ser ut til å få til noe med Tottenham og vil trolig bli favoritter over to kamper. Tottenham er trolig det engelske laget som er mest fornøyd med trekningen.

Barcelona mot Napoli. Nok et oppgjør med en klar favoritt. Barcelona skal være mye sterkere enn Napoli, men man har noen borteoppgjør i CL friskt i minne fra foregående år. Det vil uansett være en stor overraskelse om Napoli tar seg videre. For Barcelona er nok CL den viktigste turneringen denne sesongen. De har gitt fra seg store ledelser til Liverpool og Roma de to foregående sesongene, så revansjelysten er stor. De to kampene henger fremdeles som en skygge over Barcelona. Det er ikke nok å vinne La Liga!

Første runde spilles 18.,19.,25. og 26. februar. Nytt av året er at lagene kan registrere 3 nye spillere innen 3. februar, noe som betyr at januarvinduet kan få betydning. Nå er det også lov for spillere som allerede har spilt Europa cup for en klubb, kan representere en ny klubb i sluttspillet.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -