Dette er Henriksens og «Dios» redningsmann

183

Tidligere denne uken fikk Mike Phelan sparken som Hull-manager, etter å kun ha tatt 13 poeng i Premier League denne sesongen. Phelan tok over etter at Steve Bruce ga seg som manager i fjor sommer.

Nå skal portugisiske Marco Silva styre skuta hos tabelljumboen. Han har skrevet under en kontrakt som strekker seg til sommeren. 39-åringen har tidligere vært hovedtrener for den greske serielederen Olympiakos, men måtte på grunn av personlige årsaker si opp jobben. Nå er han klar for å redde Markus Henriksen og Adama Diomonde fra nedrykk.

– Dette er en spennende signering for oss, og vi har tro på at Marco og hans eget trenerteam kan holde oss oppe i Premier League, skriver Hull på sine hjemmesider.

 

- Annonse -

Merittert

Portugiseren vant den greske serien med Oympiakos, i tillegg til å blant annet slå Arsenal i Champions League. Han har også vunnet den portugisiske cupen med Sporting Lisboa.

Silvas første kamp i sjefsstolen blir hjemme mot Swansea i FA-cupen, allerede førstkommende lørdag på KCOM Stadium.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -