Marca: Real ønsker ikke å selge Ødegaard

126

Real Madrid har gitt klar beskjed til alle som vurderer å kjøpe Martin Ødegaard, han er «ikke til salgs,» skriver Marca.

Den spanske storavisen Marca hevder at «Los Blancos,» har gitt klar beskjed til alle klubber som viser interesse for Ødegaard, med ordene «ikke til salgs», skal være beskjeden fra Real Madrid.

I de siste har ryktene gått på at Liverpool ønsker å hente stortalentet til de røde fra Merseyside. Hvor klubben skal ha prøvd å overbevise nordmannen om at han passer bedre inn i Liverpool.

– Ifølge spanske Marca skal Merseyside-klubben blant annet ha fristet med at de har en trener i Jürgen Klopp,  som skal være kjent for å gi unge spillere tilliten.

- Annonse -

Det er nå snart et år siden Martin Ødegaard kom til den spanske storklubben. Så langt har han spilt for Castillas. Han trener kun med A-laget til Real Madrid, som nå trenes av hans tidligere trener Zinedine Zidane.

Men spørsmålet er hvor lenge varer tålmodigheten hos unggutten.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -