Matip før Ruhr-derby: Alle er ekstra tent

137

På søndag møter Schalke 04 og Dortmund i «Ruhr Debyet»og den kommende Liverpool-spilleren snakker ut om den spesielle atmosfæren i Ruhr-derby kampene.

En av det største kampene i Tyskland er mellom Schalke 04 og Borussia Dortmund, en kamp som er viktig for begge lag å vinne. Borussia Dortmund som har på en måtte sjefen i distriktet, etter dem har vunnet de to seneste kampene hjemme på Signal Iduna Park, men sist gang de møttes på Veltins Arena, ja da var det Schalke som vant 2-1.

På søndag møtes de igjen på Schalke hjemmebane og Joel Matip og resten av troppen gleder oss til kampen. Det blir også min siste derby når han fra sommeren av snur nesen mot Liverpool og spill i Premier League.

– Det er en veldig spesiell kamp for Schalke, og selvfølgelig for meg. Vi møter våre største rivaler, og vi vil gjøre vårt ytterste for å få et positivt resultat. Til slutt, er det en seier og tre poeng, men alle vet hvor viktig et lokaloppgjør er. Jeg gleder meg til kampen, og jeg vil gjøre alt sjeg kan for at vi forlater banen som vinnere, sier Matip til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Nå er det bare  Schalke 04, som betyr noe for meg. Liverpool er et kapittel senere i livet mitt, som begynner neste sesong. Akkurat nå er jeg 100% fokusert inn mot lokaloppgjøret. Matip vet hvordan man spiller disse kampene ettersom han har vært i klubben siden 2009. Troppen inneholder nye spillere hvor det for enkelte er første gang dem er med på derbyet, men den 24-år gammel tysk trodde ikke at det skal gjør noen forskjell.

Foto: Wikimedia Commons

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -