Mats Møller Dæhli klar for Freiburg

188

Igår ble det klart, Mats Møller Dæhli er klar for Freiburg.

Den siste tiden i Cardiff etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken har vært tung for Møller Dæhli og et klubbskifte har derfor ligget i kortene. Det var Møller Dæhli selv som via sin Instagram konto bekreftet at han hadde signert for Freiburg mandag kveld.

– Jeg er stolt og glad for at jeg har signert for SC Freiburg. Det blir utfordrende å spille i Bundesligaen, men jeg gleder meg veldig, skriver Møller Dæhli på Instagram.

– Tusen takk til alle Cardiff-fans. Jeg ønsker klubben det aller beste – både i denne sesongen og i all fremtid. Nå går turen til Norge for litt juleferie, før vi starter på del to av sesongen i Tyskland, skriver Møller Dæhli på Instagram.

I et intervju med SC Freiburg TV sier Mats Møller Dæhli at han ser frem til å spille for Freiburg og at han tror Bundesligaen vil passe han bra. Han blir spurt om foretrukket posisjon på banen og Møller Dæhli svarer diplomatisk at han spiller der treneren ønsker at han skal spille. Han understreker at han er en offensiv spiller, men at han kan bekle de fleste posisjonene på midtbanen. 

- Annonse -

Se hele intervjuet her:

Fra Mats Møller Dæhli sin Instagram profil:

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -