Media: Chelsea har akseptert United-bud på Willian

1038

Ifølge Manchester Evening News skal Chelsea ha akseptert et bud på den brasilianske kantspilleren Willian.

Manchester United har så langt hentet inn Lee Grant, Diogo Dalot og brasilianske fred fra Shakthar Donetsk, så langt i dette overgangsvinduet. Nå kan også en annen brasilianer være på vei inn dørene på Old Trafford. Ifølge Manchester Evening News, gjengitt av Tuttosport, skal Chelsea ha akseptert et bud fra Manchester United på den 29 år gamle brasilianeren Willian. 

Manchester Evening News melder at Chelsea har et håp om å tjene gode penger på et salg av Willian. Slik at Maurizio Sarri kan styrke Chelsea troppen på andre posisjoner. Men også FC Barcelona har vist interesse for Willian, men nå ønsker United å hente ham til Old Trafford, det først etter at den spanske storklubben hentet inn Malcom fra Bordeaux.

Ifølge Manchester Evening News må United ut med 629 millioner dollar for Willian. Om et eventuelt salg har Chelseas manager, Maurizio Sarri, kommenterte:

– Det er en glede å ha Thibaut Courtois, Willian og Eden Hazard, men deres fremtid er ikke avhengig av meg. Så vi må bare vente i spenning.

Dersom overgangen blir en realitet kan Willian ser frem til å bli gjenforent med manager José Mourinho og Nemanja Matić, som begge har en fortid i nettopp Chelsea.

Kommentarer

kommentarer