Deler av aksjene i AC Milan kan bli solgt til Kina

165

AC Milan eieren Silvio Berlusconi har lenge ønsket å selge deler av aksjene i Milano klubben, og det kan være solgt ganske snart.

Det har vært en del rykter om et mulig salg av den italienske storklubben AC Milan. Ifølge Salvatore Galatioto, som er en amerikansk megler kan det forekomme innen seks til åtte uker.

– Det er en veldig storklubb og en svært viktig klubb, som er kjent over hele verden, om det ikke hadde vært for det, ville ikke interessen ha vært så stor, sier Galatioto Gazzetta dello Sport.

– Det er også en fantastisk by, og fremfor alt en stor merkevare, er det AC Milan. Av åpenbare grunner kan jeg ikke si hvem kjøperen er. Det jeg kan si er at det er en kinesisk Investment Group, som har store ambisjoner og er svært interessert i klubben.

- Annonse -

– Hvis ting går etter planen, kan en avtale fullføres innen seks til åtte uker. Dermed virker det som om det endelig skal lykkes for Silvio Berlusconi å få solgt deler av eierskapet i AC Milan.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -