Milan sikrer seg et stort talent i angrep

243

André Silva skal være Milans nye spiss. 21-åringen hentes fra Porto for rundt 38 millioner euro, pluss bonus. Spilleren er i Milano allerede for de nødvendige medisinske undersøkelsene.

FC Porto er en velkjent dyr butikk, men kvalitet er nesten garanter. André Silva har scoret 21 mål på 44 obligatoriske kamper i år. Grei prestasjon for en unggutt i sin første fullsesong på øverste nivå. I tillegg han har allerede debutert og imponert med landslaget: 7 mål på 8 kamper i VM-kvalikk (hat-trick mot Færøyene, scoring mot Kypros, Andorra, Latvia og Ungarn). Klart var motstanderne ikke de tøffeste, men få spisser i Silvas alder kan skryte av sånne sifrer.

Spissen skal trolig overta drakten nummer 10 fra japanske Keisuke Honda. En klar forbedring for den ikoniske tien som var på ryggen til storspillere som Ruud Gullit, Dejan Savicevic, Zvonimir Boban, Rui Costa og Clarence Seedorf.
André Silva er kanskje ikke en typisk fantasista, men det skal ikke være vanskelig å gjøre bedre enn Kevin Prince-Boateng eller selveste Honda.

Endelig noen gode overganger

Den portugisiske talenten er altså en stor profil, en type spiller Milan ikke hadde vært i stand til å hente i de siste årene.
De nye kinesiske eierne har allerede begynt å fornye stallen med Musacchio og Ricardo Rodriguez i forsvar og Kessié i midten. Ikke så verst hvis man regner med at det er bare juni.

- Annonse -

Helt annerledes enn forrige sesonger, da eks-a.d. Adriano Galliani ventet til vinduets siste uke (som han kalte ’Kondors dager’) og de fleste signeringene var Bosman-spillere eller eldre stjerner på vei ned.

Gjenoppbygging ser nå virkelig lovende ut, for det dreier seg om yngre talenter. Noen kan vel skuffe litt (som det har skjedd hos Inter i fjor), men Milan er likevel tilbake på rett spor.
Det var neppe sikkert, for mange var ikke helt overbeviste at Yonghong Li og co. var verken rike eller fotball-dyktige nok til å styre en storklubb som Milan.

Fassone har hittil gjort en bra jobb og supporterne kan glede seg til en bedre sesong i noen måneder.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -