Milik: «Jeg vil gjøre disse fantastiske supporterne fornøyde»

640

Mandag ble det bekreftet at polakken Arkadiusz Milik går fra Ajax til Napoli. Angriperen har signert femårskontrakt med søritalienerne, og klubben må ut med over 30 millioner euro.

Milik ser fram til å spille for Napoli.

«Det er en ære å bli en del av Napoli, med deres fantastiske fans som er full av lidenskap, en stor klubb med en fantastisk historie. Jeg ønsker å gjøre disse supporterne fornøyd. Jeg skal gjøre mitt beste slik at vi sammen kan ha en fin tid,» sier Milik ifølge Napolis egne nettsider.

Milik «hopper etter Wirkola», som erstatter for Gonzalo Higuain som ble solgt for 90 millioner euro til Juventus. Higuain scoret 36 ligamål sist sesong.

- Annonse -

Milik kom opprinnelig til Ajax på lån fra Bayer Leverkusen, men overgangen ble permanent sist sommer for 2,8 millioner euro. Han har scoret 47 mål på 75 offisielle kamper for Ajax.

30 millioner euro er den høyeste overgangssum Ajax har mottatt. Den tidligere rekorden hadde Wesley Sneijder på 27 millioner euro da han ble solgt til Real Madrid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -