Milner legger opp landslagsfotballen!

185

Liverpools midtbanespiller James Milner annonserte i dag at han legger opp på det engelske landslaget.

Milner fikk sin første landslagskamp under Fabio Capello tilbake i 2009, og har siden den gang rukket å spille 61 kamper med det engelske flagget på brystet. Etter samtaler med Englands nye manager Sam Allardyce har han i dag altså bestemt seg for ikke å fortsette.

30-åringen var med det engelske landslaget til fotball-EM i Frankrike tidligere denne sommeren, men fikk minimalt med spilletid av daværende manager Roy Hodgson. England røk som kjent ut i 8-delsfinalen mot Island, og EM 2016 ble ikke som verken Milner eller det engelske landslaget hadde håpet på.

I løpet av sine 61 kamper for England scoret han bare ett mål, dette målet kom mot Moldova i en kvalifiseringskamp til VM 2014. Milner rakk å spille for England i tre turneringer; VM i Sør-Afrika i 2010, EM i Polen og Ukraina i 2012 og EM 2016 i Frankrike.

- Annonse -

Milner har til tross for sin meldte avgang inngått en avtale med Sam Allardyce, og dersom det skulle være høyst nødvendig så vil han gjøre seg tilgjengelig for det engelske landslaget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -