OFFISIELT: Llorente klar for Swansea

251

Den spanske spissen Fernando Llorente har i kveld signert for den walisiske Premier League klubben Swansea. 31-åringen kommer fra Sevilla og har skrevet under på en 2-års kontrakt.

Llorente har tidligere vært innom klubber som Athletic Bilbao og Juventus, og har etterhvert fått kallenavnet «El Rey Leòn» (løvenes konge på norsk). Spanjolen skal spille med draktnummer 9, og vil trolig debutere for «The Swans» allerede i ligaåpningen mot Burnley 13. August.

Den erfarne spissen er Swanseas femte signering denne sommeren, og foreløpig ser det ut til at Francesco Guidolin og co. kan få til et brukbart overgangsvindu. Llorente er en merittert spiller og har vunnet både serie og cup i Spania og Italia. Han har også vært med å vinne Europa League to ganger, med to forskjellige klubber. I tillegg har han noen kamper for det spanske landslaget, og var med på å vinne VM i 2010.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -