Mkhitaryan: Jeg var nære ved å signere for Liverpool

218

Henrikh Mkhitaryan avslører nå at han var ekstremt nærme ved å signere for Liverpool, den gangen han spilte for Shakhtar Dontesk.

Henrikh Mkhitaryan valgte i 2013 å ta spranget ut fra  ukrainsk fotball til tysk fotball, og et liv i Borussia Dortmund.  Hvor Jürgen Klopp var trener for de gule og svarte fra Dortmund.

Men det kunne ha endt annerledes for 27-årigen fra Armenia. Som nå avslører at han var i kontakt med Liverpool og Brenden Rodgers, som ønsket Armeneren til Liverpool og Anfield.

– Jeg var vel i samtaler med dem to-tre ganger på telefonen med tidligere Liverpool-manager Brenden Rodgers. Han sa klubben virkelig ønsket meg, og om jeg ville komme å spille med Steven Gerrard og Luis Suarez, fortalte armeneren til Daily Mail og fortsatte:

- Annonse -

– Hodet mitt sa jeg skulle til Liverpool, men resten av kroppen var ikke så sikker. For det var et stort steg og ta fra Ukrainsk fotball til Premier League. Spesielt for en sånn spiller som meg.

Klopp dukket opp for å se på spilleren

Drøye to uker etter han var i samtaler med Liverpool, så dukket nåværende Liverpool-manager Jüregen Klopp opp på en øy ved siden av Danmark. Hvor han fortalte at han ville ha meg til Dortmund.

Jeg visste at han hadde stor erfaring med unge spillere, og etter at vi hadde møttes følte jeg meg mer trygg for å skrive under for Borussia Dortmund. Jeg tror jeg tok det riktige valget. Noe jeg i etterkant skriver under på at jeg gjorde.  

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -