Har Molde i det hele tatt supportere?

475
Molde FK
Molde logo

Å kommentere at Ole Gunnar Solskjær har null taktikkforståelse er som å si at elektriker ikke vet forskjellen på 20 og 40 watt skriver Markus Engen i bloggen sin, The Raumdeuter.


Kanskje en av Norges beste utenlandsproffer Ole Gunnar Solskjær er ønsket bort fra trenerstillingen i Molde og det før kveldsnytt. Mangelen på resultater har uteblitt og sånn sett så kan man jo forstå supporternes synspunkter, men glemmer de, de andre aspekter innenfor fotballen og?

Selvfølgelig så handler jo veldig mye å skape resultater. Det er greit nok. Og de siste kampene har vært under pari og når jeg så kveldens kamp mot Vålerenga så ble rekken med dårlige resultater forlenget.

Men etter kampen så var det noe annet som stod i sentrum. Supporterne var tydelig forbannet over kampen og de siste kampene da Vålerenga vant enkelt 2-0.

- Annonse -

Noe som ble kommentert er at Solskjær har null taktikkforståelse og jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Har Molde i det hele tatt supportere? Der det første som kom opp i hodet mitt. Vi snakker om en legende i norsk fotball som returnerte fra England for å ta over klubben i sitt hjerte Molde i 2011. Med pengesterke Røkke & Gjelsten klarte han i løpet av den tiden og sikre Moldes to seriegull og et cupgull før ferden gikk videre til et mislykket opphold i Cardiff. Og supporterne vil ha han bort?

Før årets sesong vender han hjem igjen. Molde klarte ikke å følge opp etter gullsesong med Skullerud bak roret og det var dags for å bygge opp storlaget fra 2012-13 sesongen.

Flere utskiftninger og en noe yngre tropp til tross, så har Molde slitt med å tukte Rosenborg, Odd, Godset og de lagene i toppen. Selv er jeg sikker på at mannen som presenterte fotball nærmest for Molde, Solskjær er rett mann til å snu skuta. Og det å bruke ordet krise kan kun brukes i fire klubber: FFK, Lyn, Moss og HamKam.

Min mening er, gi Ole Gunnar Solskjær tid til å snu dette. Molde har alle tiders trener. Lokal, lang fartstid fra UK og ikke minst vet hvordan en klubb skal drives. Det blir for meg rett å slett for dumt å skulle forlange at Solskjær må gå etter alt det han har gjort for fotballen i MoldeFe. Gi han litt tid og ro i overgangsvinduet så han kan få på plass et par nye fjes som kan konkurrere med de andre om plassene. Sesongen er langt i fra over. Å kommentere at Ole Gunnar Solskjær har null taktikkforståelse er som å si at elektriker ikke vet forskjellen på 20 og 40 watt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -