Barcelona-back klar for Valencia

326

Martin Montoya har skrevet fireårskontrakt med Valencia. Barcelona kansellerte i dag kontrakten med høyrebacken, som han ennå hadde to år igjen av, slik at han kunne signere for «Los Che».

Barcelona brukte 50 millioner euro sist uke på å kjøpe Valencias playmaker André Gomes, og overgangen til Montoya er trolig relatert til denne. Også Barca-vingen Cristian Tello er linket til en overgang til Mestalla.

Montoya, som har spilt 67 kamper på fem sesonger for Barcelonas elitelag, har vunnet La Liga tre ganger, i tillegg til to triumfer i Cope del Rey og ett Champions League-gull.

Han er glad for å flytte noen mil sørover.

- Annonse -

«Valencia viste interesse første gang for noen måneder siden. Det er en stor klubb, en historisk klubb og jeg har bestemt meg for å komme hit,» sier Montoya til Valencias nettside.

«Vi skal forsøke å få klubben tilbake til Champions League hvor de hører hjemme. Jeg skal jobbe hardt, jeg lover engasjement, innsats og vilje. Sammen skal vi nå våre mål,» sier han videre.

I fjor var Montoya på lån i Inter, han skulle være der en hel sesong, men problemer gjorde at oppholdet ble kort. I stedet spilte han 13 kamper for Real Betis.

 

Bilde: Martin Montoya, her i aksjon for det katalanske landslaget mot Nigeria, er nå Valencia-spiller. (Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -