En stor favoritt blant fansen er solgt etter 253 kamper

461

En av de største favorittene blant Borussia Dortmunds fans de siste årene, Jakub Blaszczykowski, er klar for Wolfsburg.

Blaszczykowski, mest omtalt som «Kuba» blant annet på grunn av sitt lange etternavn, kom til Dortmund allerede i 2007. Han har 32 mål og 52 assists på 253 kamper for Dortmund og var med og tok ligagull både i 2011 og 2012.

30-åringen har også vært en av de viktigste spillerne for Polen i samme periode, og under EM i sommer scoret han to mål og bidro med assist da Polen kom til kvartfinalen.

«Blaszczykowski øker vår fleksibilitet i angrepsspillet sagnifikant. Han er en enorm styrke for laget,» sier Wolfsburg-trener Dieter Hecking.

- Annonse -

«Jakub Blaszczykowski er en spiller som kan gjøre alle lag god, ikke bare på grunn av sine fotballkvaliteter, men også fordi han er et klasseeksempel på besluttsomhet, vilje og lidenskap. Han identifiserer seg alltid hundre prosent for sin klubb,» sier sportsdirektør Klaus Allofs til Wolfsburgs egne nettsider.

«Men tanke på det, er vi veldig fornøyd med at han skal spille i våre farger i framtiden,» sier Allofs.

«Kuba» har for det meste spilt på høyre kant, og er en spille som alltid gir hundre prosent.

Han har skrevet kontrakt med Wolfsburg fram til 2019. Overgangssummen er fem millioner euro.

 

Bilde: Forrige sesong spilte Jakub Blaszczykowski på lån i Fiorentina, nå er han solgt til Wolfsburg (Foto: Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -