Haugen scoret igjen: -Kjekt å bidra med nye mål

74
Kristoffer Haugen, her i aksjon for Molde mot Sarpsborg 08 i 2020. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

(Sandefjord – Molde 1-3) Kristoffer Haugen scoret tre mål (to rett vei og ett selvmål) og Ohi Omoijuanfo scoret målene da Molde tok en viktig seier i Sandefjord.

Artikkelen er utarbeidet av Ronny Aasmundseth og Torbjørn Andersen

Molde tok ledelsen 1-0 i kampen allerede etter tre minutters spill. Eirik Hestad slo ballen til Kristoffer Haugen som headet Erling Moes lag i føringen. Sandefjord kom mer med i spillet etter Molde-scoringen. Ordagic og Ruud Tveter hadde to sjanser.

Et merkelig selvmål
Etter 13 minutters spill ble Ohi spilt alene gjennom men skuddet gikk utenfor. Tre minutter senere laget Kristoffer Haugen et selvmål for You Tube-moro.

– Vi starter bra, men etter de første 10 minuttene klarer vi ikke spille av presset deres, de får mange gunstige brudd på oss og vi blir til slutt straffet i det komiske selvmålet mitt, sier Haugen til Fotballnerd.no

Han skulle spille ballen bakover i banen til keeper Oliver Petersen, men pasningen ble for hard og gikk rett i eget nett. Det var et øyeblikks mangel på konsentrasjon for den ellers så solide venstrebacken. Molde-keeper Petersen kan ikke lastes for baklengsmålet.

Sandefjord fortsatte å imponere og Ordagic fikk en ny sjanse etter 19 minutters spill. Denne gang var Petersen på rett plass.

Etter drøye halvtimen pådro Erling Knudtzon seg en strekk. Inn kom Marcus Holmgren Pedersen. Magnus Wolff Eikrem måtte også av med strekk etter like før pause. Eirik Ulland Andersen kom inn på banen.

Ohi og Haugen scoret etter pause
Etter 61 minutters spill scoret Ohi for Molde. Et perfekt innlegg fra Holmgren Pedersen fant Ohi på bakerste stolpe. Der var Molde-spissen effektiv og headet ballen i nettet.

Kristoffer Haugen økte til 3-1 etter 69 minutters spill. Målet kom etter en perfekt heading på et innlegg fra Ulland Andersen. Det ble ikke flere mål i kampen.

– Det flyter bra for meg om dagen. Vi bestemmer oss i pausen for å ta mer kontroll over kampen, noe vi klarer bra. Andre omgang har vi veldig god kontroll. Kjekt å bidra med nye mål og greit at jeg slipper å tenke for mye på det selvmålet, avslutter Haugen med et smil til Fotballnerd.no

Sandefjord-midtstopper Sander Moen Foss var en skuffet mann etter kampen:

– Vi har helt ok kontroll i store deler av kampen så roter vi bort kampen på tre situasjoner innenfor egen boks, sier en skuffet Moen Foss til Fotballnerd.no