Kristiansund slo Odd: -Skuffende

275
Jan Frode Nornes (t.v.) er Odd-trener Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Kristiansund –Odd 2-0) KBK viste seg som det sterkeste laget på hjemmebane mot Odd. Sander Erik Kartum og Agon Mucolli scoret målene.

Artikkelen er utarbeidet av Ronny Aasmundseth og Torbjørn Andersen

Etter fire minutters spill fikk hjemmelaget den første sjansen. Gjertsen skrudde skuddet utenfor målet. Etter 25 minutters spill fikk Aasbak en stor sjanse for KBK. Aasbak fant Faris, men sistnevnte styrte den utenfor mål. KBK var det beste laget første halvtimen men Odd kom mer inn i det etter hvert.

Tre minutter etter pause fikk Lauritsen en god sjanse for Odd. En KBK-forsvarer fikk blokkert avslutningen. Etter 62 minutters spill kom scoringen for KBK. Olaus Skarsem fant Sander Erik Kartum i boksen. Han avsluttet sikkert.

Fornøyd målscorer
Målscorer Sander Erik Kartum var naturligvis fornøyd med kampen.

-Det var en jevn første omgang, men vi tok mer og mer over kampen i andre omgang. Vi presser dem lavt i banen og får mye brudd på de. Så løsner det endelig der vi får 1-0 scoringen, og når 2-0 kommer så rir vi bare seieren i land, sier Kartum til Fotballnerd.no

Agon Muculli avgjorde kampen på overtid. Brynjolfur Willumsson hadde den avgjørende pasningen til Mucolli som curlet ballen elegant i nettet.

Skuffet Odd-keeper
Odds-keeper Sondre Rossbach hadde følgende kommentar etter kampen:

-Veldig skuffende resultat for oss. Hadde forventet å få med oss noe fra Kristiansund. VI hang godt med lenge og skapte flere sjanser. Dessverre klarte vi ikke sette ballen i mål, noe vi absolutt burde klart ut i fra antall sjanser og potensialer. Kristiansund hadde sine farligheter utover i kampen, og til slutt klarte vi ikke holde unna. Alt i alt en skuffende kamp for oss, sier Rossbach til Fotballnerd.no