Morten Konradsen vender tilbake til Bodø/Glimt

659
Bodø/Glimt logo

Morten Konradsen er klar for Bodø/Glimt. Spilleren fikk bare ett år som Rosenborg-spiller.

Etter smått med spilletid i Rosenborg, er det nå klart at Morten Konradsen vender tilbake til moderklubben Bodø/Glimt. Spilleren har skrevet under på en tre og et halvt års kontrakt med Glimt. Morten ble hentet til Rosenborg i fra nettopp Bodø/Glimt i fjor sommer.

Hvor han fikk steinhard konkurranse om en plass på midtbanen til de regjerende seriemestrene, hvor han bare fikk seriekamper, hvor han fikk starte to kamper og resten som innbytter for trønderne.

– Det føles godt å være tilbake. Jeg gleder meg veldig til å komme igang. Trene, spille og bidra på laget, sier han til Glimt.no.

– Jeg dro fra Bodø/Glimt da jeg var halvskadet, og jeg fikk en dårlig avslutning, så jeg kjenner på at jeg har lyst til å få ut mitt potensial. Jeg vil spille godt, og se hvor bra jeg er og hvor bra jeg kan bli, fortsetter Konradsen.

- Annonse -

Nå ser spilleren frem til og komme seg kjapt i kampform, hvor han ønsker å hjelpe laget til fornyet plass i toppdivisjonen.

Sportslig leder i Glimt, Aasmund Bjørkan, er glad for at Morten er tilbake

– For det første er vi kjempeglade for at Morten har lyst til å komme hjem til Bodø og oss i Glimt. Han er en ekte Glimtgutt og vi skal sammen med han arbeide hardt for at han skal nå sitt fulle potensiale og nå sine mål som fotballspiller, sier han til Glimt.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -