Mourinho: To milliarder for Neymar er ikke dyrt

349

Neymar er verdt pengene, sier Manchester United-manageren José Mourinho. Jürgen Klopp er bekymret over summen klubbene handler for.

Prisen på fotballstjerne Neymar har fått mange til å åpne øynene. Svimlende 2,2 milliarder krever FC Barcelona for den brasilianske landslagstjernen, og den franske storklubben PSG ser ut til å være klar til å punge ut.

Men spør den portugisiske Manchester United manager, José Mourinho, så er ikke 2.2 milliard dyrt for Neymar.

– Det er noen spillere som har en pris som ikke samsvarer med deres kvalitet. Men 2,2 milliarder for Neymar er ikke dyrt, sier Mourinho.

- Annonse -

Men han er bekymret for virkningene etter et salg av Neymar- kan ha.

– Han (. Neymar, ed) er dyr, men vi kommer til å få enda flere spillere som koster mer enn 800 millioner kroner og flere spillere som koster over 650 og 500 millioner kroner, sier Manchester United-sjefen.

Hvis du spør Liverpools tyske manager Jürgen Klopp, så er avtalen et bevis på at de europeiske fotballforbundets (UEFA) regler om Financial Fair Play ikke fungerer som forutsatt.

– Det er klubber som kan betale disse beløpene. Klubber som Manchester City og PSG. I det hele tatt, sier Jürgen Klopp.

Uefa Financial Fair Play er satt inn for å sikre at de rike klubbene ikke bruker mer enn de tjener, år etter år. Klubbene skal være i stand til å gi en sunn balanse mellom inntekter og utgifter. Og PSG synes dermed å betale over en halv milliard for Neymar.

– Jeg trodde at Financial Fair Play ble gjort slik at slike situasjoner ikke oppstår. Men jeg tror kanskje mer, at det er en retningslinje enn en reell regel. Jeg forstår ikke. Jeg vet ikke hvordan det fungerer, sier Klopp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -