Neymar enig med Paris Saint-Germain- får monsterlønn

1576

Rapportene fra den franske hovedstaden går ut på at Neymar skal være enig med PSG. Ifølge Sky Sports , så er stjernespilleren på vei i et fly til den franske hovedstaden, hvor han ettersigende skal signere under på en femårskontrakt med klubben.  Han vil også knuse sin tidligere lagkameraten Leo Messi i form av lønn.

Den langvarige  affæren med Neymar saken, kan være over i løpet av morgendagen ettersom det ikke blir forhandlinger mellom klubbene, så går det mot en effektiv slutt. Ifølge Sky Sports er spilleren og den franske storklubben allerede være enig om de personlige detaljene i kontrakten. Neymar er også er ventet å fly til Paris i løpet av de neste to dagene for å fullføre avtalen.

Ifølge Sky Sports er det klart at Neymar vil signere en femårskontrakt med den franske hovedstaden klubben -og med det knuser alt av tidligere overgangsrekord, verdt 2,2 milliarder.

Ifølge den franske avisen L’Equipe så skal Neymar ha vært en tur i Porto, hvor han gjennomgikk legeundersøkelsen under veiledning av PSG klubb lege Eric Rolland.

- Annonse -

Messis farvel til Neymar

Ifølge opplysninger gitt til Sky reporter Bryan Swanson, vil 25-åringen komme til å tjene ca 5,5 millioner per uke (etter skatt) i Paris, som er nesten to millioner mer enn Leo Messi – som i dagens situasjon tjener 3,6 millioner kroner i uken Barcelona.

Ifølge Bryan Swanson Neymar skal ha bestemt seg for å lade batteriet før Barcelonas pre-season sparket og en måned siden han var i Brasil for å diskutere overgangen med sin far og agent.

Og i Barcelona lagkamerater forberedt på at Neymar vil flytte til den franske hovedstaden innen kort tid.

Leo Messi har lagt ut et bilde på sin egen og Neymars skjorte med teksten:

«Det har vært en stor glede å dele alle disse årene med deg min venn, Neymar. Jeg ønsker deg lykke til i det nye kapittelet i livet ditt. Jeg elsker deg »

Det var ikke så lenge før svaret fra Neymar publisert.

«Takk bror! Jeg vil savne deg. »

FOTBALL VERDENS HØYESTE UKELØNN

1. Carlos Tevez, Shanghai Shenhua, 6,6 millioner

2. Neymar, Paris Saint-Germain, 5,5 millioner

3. Oscar, Shanghai SIPG, 4300000

4. Cristiano Ronaldo, Real Madrid, 3,9 millioner

5. Gareth Bale, Real Madrid, 3,7 millioner

6. Leo Messi, Barcelona, 3,6 millioner

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -