Moussa Dembele på flyttefot?

699
Moussa Dembélé scoret ett mål og hadde én målgivende pasning. Bilde: Wikimedia.

For ifølge den spanske nettavisen Todofichajes så er den 23 år gamle franskmannen klar for en Premier League gigant. Klubben det skal være snakk om er Manchester United. 

Overgangssummen skal ligge på 83 millioner pund for den nåværende Lyon- spilleren, og ifølge rapporten så skal det være enighet om overgangen mellom de 3 partene. Ole Gunnar Solskjær har lett etter en erstatter for Romelu Lukaku som gikk til Inter før årets sesong. De har tidligere denne uken blitt linket til flere spisser men nå virker det som om Dembele er nærmest en overgang.

Les også: Manchester United ønsker å forsterke

23 åringen gikk fra Celtic til Lyon i august 2018. Den franske klubben måtte da ut med 22 millioner euro. Han spilte 94 kamper for den skotske giganten og scoret 51 mål og fikk 16 målgivende. Etter overgangen til Lyon har han imponert enda mer, hans første sesong endte med 33 kamper og 15 mål. Og når han også har imponert denne sesongen der han står med 16 mål på 27 kamper så langt så har han fått større klubber interessert.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -