Manchester United ønsker å forsterke

910

United har slitt offensivt de siste sesongene, det vil Solskjær og Woodward nå endre. Nå er de ute etter en spiss som allerede har vist at han er god nok for Premier League. Og en litt mer ukjent brasilianer. 

De to det er snakk om er Wolverhampton spiss Raul Jimenez (29) og Benfica spiss Carlos Vinicius (25). Det virker som at førstevalget er Raul Jimenez siden han har vist hva han kan i Premier League og at han er en billigere enn brasilianeren. Carlos Vinicius har også en utkjøpsklausul i sin kontrakt. Den er på svimlende 100 milioner euro, men rapporter tyder på at den portugisiske klubben skal være villig å selge for 60 millioner euro. Jimenez har ingen utkjøpsklausul som er kjent.

Les også: Kane blir draktsponsor for gamleklubben – støtter helsevesenet

Begge spillerne har gitt utrykk for at de vil forlate klubbene sine og det jobber agenten Jorge Mendes med. Han representerer både Jimenez og Vinicius. Wolverhampton er også ute etter Vinicius siden de ser på han som en erstatter for Jimenez så dette kan virkelig bli en overgangs triller.

- Annonse -

Raul Jimenez står så langt denne sesongen med 29 kamper og har bokført 13 mål og 6 målgivende mens den litt yngre brasilianeren står med 22 kamper, og er bokført med 15 mål og 7 målgivende.

Les også: Premier League på vei tilbake?

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -