Müller håper Götze blir i Bayern

580

Mario Götze virker å være ute i kulden i Bayern München for øyeblikket, men hans lagkamerat Thomas Müller håper at VM-helten blir.

Mario Götze sikret i fjor tyskland VM-gullet i Brasil med sitt mål mot Argentina i finalen, men har siden den gangen  kjempet knallhardt for å få spilletid  i Bayern München. Spesielt denne sesongen har det blitt knapt med spilletid for Götze, som har og er ryktet bort i fra den tyske storklubben. Nå håper Thomas Müller at han blir i klubben.  

– Jeg er ikke hans agent, men hvis det spørsmålet,skulle komme. Da håper jeg at han blir fremfor å reise fra klubben sier Müller ifølge Bild.

– Det er ikke det at han ikke kan spille en god kamp og hjelpe oss til seire, men det er bare 11 spillere som kan bidra i hver kamp.  Det er sju åtte spillere som kjemper om de offensive plassene i laget.  

- Annonse -

– Jeg tror at han ikke er 100 prosent fornøyd med situasjonen , men han virker heller  ikke ulykkelig. Mitt råd er at han blir i klubben, og vi får en ny trener snart. 

 


Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -