Nå blir det alvor: United har mer enn 1,1 milliarder klare

360
Erik ten Hag mener at Manchester United har vært skadeplaget i alle de 18 månedene han har vært manager. Foto: Skjermdump, Youtube.

Manchester United er interessert i João Neves fra Benfica, og denne interessen er ganske seriøs.

Den portugisiske avisen Record skriver denne tirsdagen at Manchester United skal ha mer enn 100 millioner euro, tilsvarende mer enn 1,1 milliarder kroner, klare for å hente Neves.

Avisen hevder at Neves anses som en overgangsprioritet hos De Røde Djevlene for den kommende sesongen, og at overgangssummen til og med kan overstige Paul Pogbas, som gikk fra Juventus til United for 105 millioner euro i 2016.

Erik ten Hags mannskap har overvært Neves i aksjon flere ganger denne sesongen, og de har vært imponert hver eneste gang.

- Annonse -

Talentspeidere fra Manchester er også til stede når Benfica møter Sporting i et derby fra den portugisiske hovedstaden tirsdag kveld.

Les også:

Etter samtale med United-ledelsen: De har forlenget med Mason Greenwood

Stor misnøye: Han skal dømme Manchester United mot Liverpool

Ups, Adidas: Ett nummer tyskerne ikke kan ha på landslagstrøyen

Benfica er imidlertid angivelig fast bestemt på å beholde Neves, så De Røde Djevlene må kjempe hardt for å få tak i den bare 19 år gamle Neves, som er beskyttet av en utkjøpsklausul på hele 120 millioner euro, tilsvarende 1,4 milliarder kroner.

Selv om det ikke lykkes for United å hente Neves, kan de to klubbene likevel gjøre forretninger til sommeren.

Record melder at Benfica veldig gjerne vil bytte leieavtalen for Alvaro Carreras til en permanent avtale.

Han har imidlertid ikke imponert så langt denne sesongen, men storlaget fra den portugisiske hovedstaden håper at hans potensial i fremtiden kan innfris, og det er det de investerer i.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe

Arsène Wenger: – Vi kjempet som gale for å hente ham

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -