Napoli president: «Higuain er verdt 880 millioner»

116

Napoli president: «Higuain er verdt 880 millioner»

Bayern München har bekreftet sin interesse for Gonzalo Higuain. Men Napoli president vil ikke selge spilleren for under free kjøpsklausul.

Den argentinske landslagsspissen Gonzalo Higuain har vist å være i strålende form så langt i Serie A. Nå hevder presidenten i klubben at han ikke vil selge stjernespissen sin for under prisen.

– Jeg har satt buyout klausul på 94 millioner euro (880 millioner kroner) i kontrakten  fordi jeg vet hvordan man verdsetter spillere, sier Aurelio De Laurentiis ifølge Football Italia. Higuian står med 20 mål på 20 kamper i Serie A, fortsetter han.

Bayern München har tidligere bekreftet sin interesse Higuain. Så gjenstår det å se hvor mye den tyske klubbe er villig til å by før italienerne sier ja. Det er forventet at det vil bli kamp om spilleren i hele vinduet. Men han er også koblet med en overgang til  Paris Saint-Germain og flere store engelske klubber.  

- Annonse -

Innlegget Napoli president: «Higuain er verdt 880 millioner» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -