Skudd på mål: 4 – 1
Pasninger: 489 – 432
Ballinnehav: 53% – 47%

Banens beste: David de Gea

Første omgang startet forholdsvis rolig på Anfield, men etterhvert tok hjemmelaget mer over. Etter ti minutter, sendte Lucas av gårde en strålende langball opp mot Lallana, som litt forstyrret får avsluttet med hode. En offensiv de Gea strekker frem hånden, og redder. Returen plukker Firmino til slutt opp, men skyter like utenfor på et forholdsvis åpent mål da.

Det ble etter hvert mye frem og tilbake. Ekstremt mange feilpasninger fra begge lag, gjorde så det åpnet seg for mange kontringer. Liverpool tok igjen kommandoen, og vartet opp med et par strålende angrep, men maktet ikke å sette ballen i nettet bak Uniteds sisteskanse. På overtid av første omgang, klarte Martial å komme seg fremover i banen, og fikk skudd. Skuddet var ikke godt, og ble enkelt blokkert av Sakho. Dette ble Uniteds største sjanse i førsteomgangen. 0-0 til pause.

Den andre omgangen starter som den første, litt frem og tilbake. Etter 50 minutter kommer den virkelig store muligheten. Can drar seg inn i 16-meteren til Manchester United og får avsluttet. På en eller annen måte, klarer de Gea å hindre scoring. Etter 56 minutter drar Martial seg vakkert fri inne Liverpool-feltet, men avslutningen går like utenfor stolpen til Mignolet. Så får Liverpool en dobbelsjanse. Først en kanon av Can, som de Gea redder på mesterlig vis. Returen havner hos Firmino, som fra skrått hold legger inn høyt. Ikke overraskende nok er de Gea der også.

I det 78. spilleminutt svinger Mata inn et innlegg, som perfekt treffer hodet til Fellaini. Headingen går rett i tverrliggeren, men på returen er Wayne Rooney og setter inn sitt 4 mål på 3 kamper. Liverpool etablerer et offensivt trykk mot slutten, og Firmino får en kjempsjanse på overtid. Blind opphever offisden, og dermed står Firmino alene foran kassa. Mottaket er dårlig, og dermed får de Gea plukket ballen. Dermed ender det 0-1 på Anfield, til tross for at Liverpool var det beste laget.

Rooney scoret i denne kampen Manchester Uniteds 100. mål mot Liverpool på Anfield, og Rooney tangerte også Henrys scoringsrekord for en og samme klubb i Premier League.