Napoli tok tabelltopp

93

Det stod om førsteplassen da Napoli og Inter møttes for å avslutte den 14.serierunden i Serie A.

Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene fra Milano og allerede etter ett minutt kunne Napoli juble etter at Gonzalo Higuain banket inn 1-0 på San Paolo. Den friske åpningen satte standarden for resten av omgangen og begge lagene spilte med et høyt tempo og energinivå.

Få minutter før pause fikk gjestene nok et tilbakeslag da Yuto Nagatomo ble pådro seg sitt andre kvelden etter en takling som hindret et godt Napoli angrep.

Napoli var ute etter å opprettholde tempoet og utnytte det faktum at de var en mann mer resten av kampen og etter en time ble Gonzalo Higuain spilt igjennom Inters forsvar og økte til 2-0 med en flott avslutning.

Adem Ljajic tente håpet til Inter snaut fem minutter senere da han dunket inn reduseringen. Begge lag hadde flere gode muligheter utover kampen og gjestene var nærmest med hele to stolpetreff på overtid, men Napoli holdt ut og kunne innkassere tre poeng og tabelltopp.