Nest Sotra forsterker

541

Nest Sotra klarte dessverre ikke å holde seg i 1 divisjon forrige sesong, å nå har de begynt å forsterke stallen foran neste sesong i 2 divisjon å der har de hentet inn fjorårets Frøyland toppscorer Ole Thomas Herrem.

 

Herrem scoret mange mål for Frøyland i fjorårets sesong, han ga seg ikke før han sto med ufattelige 25 mål på 25 seriekamper, ikke rart man blir oppdaget av større klubber da.

 

- Annonse -

Vi fikk heldigvis tilslutt tak i noen kommentarer fra mannen selv, hør hva Herrem hadde å si selv om overgangen til Fotballnerd.

 

Er det bekreftet at du spiller for Nest Sotra neste sesong?

 

  • Absolutt. Jeg blir Nest Sotra spiller.

 

Hva gjorde at du valgte Nest Sotra?

 

  • De tok kontakt med meg etter en god sesong i Frøyland. Presenterte opplegget diras for neste år, med klar målsetting om å rykke opp, og de har truå på at jeg skal vær spissen som sender de rett opp igjen. Har fått et veldig godt inntrykk av klubben.

 

Var det et tungt valg å forlate Frøyland?

 

  • Når denne muligheten kom, så fant jeg egentlig fort ut at dette va noe jeg måtte gjør, og det hadde Frøyland forståelse for. Har hatt det veldig bra de 2 åra jeg har vært i Frøyland, og blitt behandla kjempe bra, så selvfølgelig kommer jeg til å savne gjengen, så du kan si det var litt tungt, men noe jeg må gjør om jeg vil videre.
  • Å de driver godt i Frøyland, nå har de sendt vekk en spiller til et høyere nivå etter hver sesong. Så du blir absolutt en bedre fotballspiller av å spille fotball i Frøyland.

 

Er Frøyland en klubb du kan anbefale til folk som flytter til Stavanger?

 

  • Absolutt. Som jeg nevnte, de har bevist at de utvikler spillere, å sender de videre. Eksempel de siste åra har jo vært Marius Lode (Bryne), Robert Undheim (Bryne), Jonas Høidahl (Eik/Bryne) og nå meg (Ole Thomas Herrem). Så spillere så har litt Ambisjoner, da er absolutt Frøyland en fin klubb. Kan absolutt utvikle seg i 3 divisjon!

 

Nest Sotra følger med Flåte.

 

Viking junioren Sander Flåte er også på blokka til bergensklubben, å er denne uka på prøvespill i Nest, å han sier at foreløpig er det kun et prøvespill.

Denne unge karen, er også på Nest Sotra radaren.
Denne unge karen, er også på Nest Sotra radaren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -