Real Madrid bekrefter: Zidane erstatter Benitez i Real Madrid

162

Real Madrid har i dag sparket sin tiende trener. Nå overtar Zinedine Zidane, som var treneren til Martin Ødegaard.

Det var en vanskelig avgjørelse. Han takker Benitez for den jobben han har gjort for klubben, sier Perez etter å ha sparket klubbens tiende trener, under hans periode som Real Madrid-president.

Florentino Perez skal ha ankommet presserommet på  Santiago Bernabeu 40 minutter forsinket og offentliggjort for hele verden at Rafael Benitez er sparket som trener for storklubben. Nå overtar klubblegenden Zinedine Zidane,   ansvaret for «Los Blancos»

«Zinedine Zidane har tidligere vært trener for Martin Ødegaard og Castilla på nivå tre i spansk fotball»

- Annonse -

Perez fortalte også at Zidane vet mer en noe annen hva som må til for å lede denne klubben. Klubblegenden har i gjennom hele sin fotball karriere både som spiller og trener bevist at han kan takle store utfordringer.

 

    Zinedine Zidane skal ha snakke i rundt ti minutter foran de 100  journalistene som på dagens pressekonferansen. Skal han ha sagt følgende.

– Jeg ønsker å takke klubben for tilliten, det å bli trener for Real Madrid er stort. De er blant de beste klubbene i verden, og har noen fantastiske supportere. «Jeg vil gjør alt jeg kan slik at klubben vinner et  trofé ved slutten av sesongen, skal Zidane ha fortalt på pressekonferansen.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -