Han er jaktet av fem forskjellige klubber

196

 

Han er bare 17 år gammel og allerede en av de største fotballtalentene på kloden. Det handler om Monacos Kylian Mbappé.

17-åringen Kylian Mbappé nå jaktet av fem forskjellige klubber Manchester United, Bayern München, Borussia Dortmund, Real Madrid og Liverpool er alle interessert i unggutten. Sist sommer var det  Anthony Martial som var jaktet av de fleste klubbene, men det var Manchester United som fikk signaturen til 20-åringen, til slutt med et rekordbud.

Nå skal det være et nytt stortalent på vei  hos AS Monaco – jakten er allerede i gang på 17-åringen. Tenåringen fikk sin debut i Ligue 1 er allerede som 16 år gammel. I år er franskmannen, en av de heteste navnene på overgangsmarkedet.

- Annonse -

Kontrakten går ut ved sommeren

Franske medier melder om at klubber allerede har meldt sin interesse for spilleren,  klubber som Bayern München, Real Madrid, Manchester United og Borussia Dortmund. Nå hevder franske  L’Equipe at Liverpool er neste klubben som melder seg på. Ekstra fristende er at 17-åringens kontrakt med Monaco går ut ved sesongslutt. Noe som kan gjøre til at spilleren velger å forsvinne allerede i januar vinduet.

Innlegget Han er jaktet av fem forskjellige klubber dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -