Kevin-Prince Boateng er tilbake i Milan

892

 

Kontraktsløse tyske/ghaneseren Kevin-Prince Boateng, er klar for AC Milan etter bruddet med Schalke.

I høst ble Kevin-Prince Boateng suspendert fra den tyske storklubben Schalke04. I november ble han og arbeidsgiveren enig om å kanseller kontrakten med den kontroversielle midtbanespilleren. Bakgrunnen er at ledelsen mener spilleren vanskeligheter og holdningsproblemer som var nok til at ledelsen i klubben, valgte å kansellere kontrakten.

I løpet av suspensjonen har Boateng trent med sin tidligere klubb, AC Milan, noe som skal ha fått spilleren troen på et mulig comeback i Serie A. Kort tid etter han fikk kansellert kontrakten med Schalke, var «Rossoneri ‘direktør Adriano Galliani blåste ytterlige liv om et comeback i Serie A, da han ifølge football-italia.net skal ha sagt at spilleren ville bli presentert den januar 2016.

- Annonse -

– AC Milan har annonsert at Kevin-Prince Boateng er tilbake på San Siro etter mer enn to års fravær. I tillegg til å ha spilt for Schalke  og AC Milan, har han spilt for Hertha Berlin, Tottenham, Dortmund og Portsmouth.

Innlegget Kevin-Prince Boateng er tilbake i Milan dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -