Neymar, hvor spiller han denne sesongen?

262

Neymar ønsker seg tilbake til Barcelona, det er det nok ingen tvil om. Han har også gitt tydelig beskjed til PSG at han ønsker seg bort fra den franske storklubben. Neymar har mange venner i Barcelona som ønsker han tilbake, deriblant storstjernene Messi og Suarez. Det er bare et «lite» hinder som innebærer rundt 200 mill. EUR.

En delegasjon fra Barcelona i dag vært i Paris for å diskutere saken, deriblant Eric Abidal. Der ble det presentert flere tilbud, samt godkjennelse for at Barcelona kan forhandle med Neymar (iflg. sport.es). Et av tilbudene fra Barcelona har vært en byttehandel der Coutinho pluss en spiller til går motsatt vei. Det skal visstnok være Raktic eller Tobido. Barcelona skal da betale 60-80 mill. EUR. Et annet tilbud er å inngå en låneavtale denne sesongen med en forpliktelse til å kjøpe han neste sommer.

PSG har ytret ønske om Semedo, men han er ikke til salgs. Det synes som om det er alvor i dette, og det er vel også helt tydelig at Barcelona må finne en løsning som innebærer alternativer til cash betaling nå.

Om dette blir en realitet blir det spennende å se hvordan laget blir. Hverken Griezmann eller Neymar er kjøpt inn for å sitte på benken.

- Annonse -

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -