NM Menn: Vidar med bombe, slår ut Viking å går videre til 4 runde

164

Vidar var heldige å få storebror Viking til Lassa i cupens 3 runde, å gjengen fra Lassa detonerte en bombe å slo tippeligalaget 2-1, å er dermed videre til 4 runde.

De første 10 minuttene har Viking kontroll å skaper en del halvsjanser, men Bjarte Egeland i Vidar buret holder rent bur. Vidar henger godt med, å får til et par halvsjanser de også men ikke store sjanser nok til å overliste Pål Vestly Heigre i Viking buret.

34 minutt spilt får Suleiman Abdulahi ballen av spisskollega Patrick Pedersen å setter den mellom beina på Egeland å 1-0 til tippeliga laget. Lite muligheter før pause av verken Vidar eller Viking, å dermed 0-1 til pause.

De første 8-9 minuttene av 2 omgang, har begge lag skapt gode muligheter uten å score. Så spilt 54 minutt, hjemmelaget med frispark, ballen slås inn foran mål å der stanger tidligere Sandnes Ulf spiller Andreas Westlye inn 1-1 å dermed var vi like langt på Lassa.

Viking begynner å presse på for å unngå en pinlig cupflause, å triller mye ball å skaper i tillegg et par halvsjanser uten å lykkes. 64 minutt spilt en lang ball spilles opp mot Sigve Kleppa Christensen han vinner duellen mot Karol Mets som sklir å dermed er Christensen forbi å han tar med seg ballen helt inn til sekstenmeteren å der inne finner han Ingvald Sandvik Halgunset som setter ballen i mål fra 10 meter, å dermed sto det 2-1 til hjemmelaget.

Viking sliter med å skape de største sjansene, før sluttminuttene når Michael Haukås blir stoppet av en vanvittig benparade av Bjarte Egeland. Dermed endte det 2-1 til Vidar å bomben var et faktum.

Vi fikk tak i Vidar kaptein Daniel Berntsen som svarte dette.

Hvordan var det å slå ut Viking? – Veldig gøy

Hvem håper dere på neste runde? – Si det.. et 2 divisjonslag, større mulighet å gå videre.

Matchvinner Ingvald Sandvik Halgunset synes det var kult å gå videre, når vi spurte han om hvem han ønsket å møte i neste runde svarte han: