Nok en poengdeling for Klopp

492

Forventningene er store til Jurgen Klopp og tyskeren var ute etter å få sin første seier som Liverpool-sjef da Southampton kom på besøk.

Tre kamper og tre poeng. Det er fasiten til Jurgen Klopp så langt som sjef for Liverpool. 0-0 mot Tottenham, 1-1 mot Rubin Kazan og i kveld endte det 1-1 mot Southampton.

Det lå an til å bli en jevn kamp mot lagene som lå på henholdsvis niende og tolvteplass da kampen ble sparket i gang, og det ble det.
Førsteomgang var jevnspilt, men sjansefattig og det store sjansene uteble.
Klopp tok grep umiddelbart og byttet inn Christian Benteke for Divock Origi i pausen.

Scoring og rødt kort

Byttet skulle vise seg å bli svært viktig for Liverpool, men hjemmefansen måtte vente lenge, men i det 75 minutt fikk de de utbetaling. James Milner slo et nydelig innlegg inn i boksen som Benteke steg til vers og stanget inn scoringen.
Det så ut til at Klopp endelig skulle få seieren sin, men ti minutter etter 1-0 scoringen var Sadio Manè sist på ballen etter litt fram og tilbake i Liverpools 16-meter og dermed stod det 1-1 på tavla.

- Annonse -

Kun få minutter før slutt havnet Manè i søkelyset nok en gang og dro på seg to raske gule kort og ble sendt i dusjen. Dommer André Marriner blåste av kampen kort tid etter og dermed måtte de to lagene dele poengene.

Resultatet sendte Liverpool opp på en niende plass, på plassen forran finner vi Southampton som er foran på bedre målforskjell.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -