Nordtveit med kanonscoring da Gladbach banket Werder Bremen

203

Nordtveit med kanonscoring da Gladbach banket Werder Bremen

Borussia Mönchengladbach tok en komfortabel hjemmeseier da de slo Werder Bremen hele 5-1 hjemme på Borussia-Park. Werder Bremen ble tidvis rundspilt av Borussia Mönchengladbach, som vartet opp med flotte kombinasjoner og hurtig angrepsspill. Lars Stindl startet scoringsshowet eter at han scoret på et lavt innlegg fra Thorgan Hazard etter 12 minutter. Danske Andreas Christensen doblet ledelsen med sin første scoring for klubben etter at han fikk stå helt alene i feltet og styre inn 2-0, et resultat som stod til pause. Dansken scoret også etter, da han headet inn en corner etter 50 minutter.  Veteranen Claudio Pizarro ga Werder Bremen et lite håp da han reduserte på straffe etter 56 minutter, men laget klarte aldri å sette Gladbach under ordentlig press. Raffael økte ledelsen til 4-1 på straffespark, mens Håvard Nordveit fastsatte sluttresultatet til 5-1 etter et langskudd. Nordmannen var forøvrig også kaptein for dagen.

Seieren, som var Borussia Mönchengladbachs første i Bundesliga i 2016, sender laget opp på fjerdeplass før de andre kampene denne runden er spilt, to poeng bak Hertha Berlin og ett poeng foran Bayer Leverkusen. Gledelig for Gladbach var det også at kaptein Martin Stranzl kom inn som innbytter etter å ha vært ute med skade store deler av sesongen. Werder Bremen sliter i bunnen av Bundesliga og ligger på playoff-plassen etter fredagens kamp. Særlig defensivt sliter laget, som ikke har holdt nullen en eneste gang i Bundesliga denne sesongen. Keeper Felix Wiedwald, som ikke hadde en god kamp mot Hertha Berlin sist runde, vil ikke være fornøyd med å ha sluppet inn 5 mål, selv om han ikke kan lastes direkte for noen av dem.

 

Banens Beste: Raffael. Tilskuertall: 51569.

- Annonse -

Innlegget Nordtveit med kanonscoring da Gladbach banket Werder Bremen dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -